Can you feel it...?

The cool thing to do är att komma i kontakt med dina känslor. För några veckor sedan satt ett antal herrar på en förfest i Lund. Ett problem vi alla känner till är det ständiga ”låt mig visa dig en video på youtube”- problemet. Det börjar med en älskvärd panda som nyser, och slutar någonstans vid en tio minuter lång video vars innehålls enda syfte var att öppna upp för en diskussion angående Svalde hon bajset på riktigt?”. Men inte denna gång, denna gång valde vi att ta ett gemensamt (ickemuntligt) beslut att gå igenom rockklassiker och kärleksballader, Jackson Five till Bob Dylan och Elton John.

Eftersom vi var sex män krävdes det avkänning på stämningen innan någon av oss vågade brista ut i sång. Men väl i det stadiet när 6 män sjunger med till "Can you feel the love tonight" samtidigt som alla förstår att de ska vara tysta när Simba försöker förklara för Nala varför han inte kan återvända till lejonklippan är magiskt.
Trots slottsölen och den minimala lägenheten kom sex killar i kontakt med sina känslor, om än för bara 3 minuter och 23 sekunder, strax före vi påbörjade ett intensivt ned- ”dräggade” av klubbarna i Lund. Kan vi så kan ni, The cool thing to do…
Sprid kärlek - Majeed
Komma i kontakt med dina känslorvideos:

För filosofen: Katie Melua, Nine million bycicles -

För romantikern: Jackson 5, who’s loving you -

För poeten: Gemini, A penny for your thoughts -

Har ni några egna exempel på klipp som hjälper oss att komma i kontakt med våra känslor?Maila oss på apennyforyourthoughts@live.se eller lämna en kommentar direkt på bloggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0